Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Lääkäri ja apteekki

Kaikki ne klinikat, joiden kanssa olemme yhteistyössä, ovat yksityisiä, eivätkä ne aina kuulu yleisen sairausvakuutuksen piiriin. Siksi ennen matkalle lähtöä sinun tulee tarkistaa oman vakuutusturvasi kattavuus sellaisissa tilanteissa, jos tarvitset kääntyä lääkärin puoleen tai joudut sairaalaan lomasi aikana. Jos sinulla ei ole matkavakuutusta, ilmoita siitä oppaillemme siinä vaiheessa, kun otat heihin yhteyttä ja ilmoitat tarvitsevasi lääkärin apua. 

YHTEYSTIEDOT SAIRAUSTAPAUKSISSA

Apteekki
Apteekki on portugaliksi farmácia. Lähin apteekki on Santa Marian keskustassa, rannasta muutama katu ylöspäin. 

Apteekki aukioloajat:
Maanantai-perjantai klo 08-22
Lauantai klo 08-20
Sunnuntai klo 09:30-13:30
Jos apteekki on kiinni, on ovessa numero, johon voi soitaa hätätapauksissa. (numero saattaa vaihtua). 

Lääkäri
Salin saaren ainoa julkinen sairaala sijaitsee Espargosissa. Santa Mariassa on myös yksityinen klinikka, Clinitur, joka vastaa samaa tasoa kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Olemme saaneet klinikan palvelusta ja hoidosta hyvää palautetta. Mikäli tarvitset lääkäriä klinikan normaalien aukioloaikojen ulkopuolella, ota yhteyttä Tjäreborgin oppaisiin tai hotellin henkilökuntaan. Lääkäri perii lisämaksun. 

Cliniturin aukioloajat:
Joka päivä klo. 8-22
Puhelinnumero: +238 2429090
Numero hätätapauksia varten: +238 9887075

Hätänumero
Hätäkeskus 130