Kohteeseen saapuminen ja kotimatka

Saapuminen ja kotiinlähtö
Saapumis- ja lähtöpäivänä useat vieraat lähtevät ja saapuvat hotelliin muutaman tunnin sisällä. Tämän vuoksi joskus saattaa olla mahdotonta saada kaikkia huoneita/huoneistoja siivottua, jotta ne ovat käytössä heti aamusta uusien vieraiden saapuessa. Jos saavut hotelliin aamupäivän aikana, pyydämme sinulta kärsivällisyyttä, mikäli joudut odottamaan jonkin aikaa, että huoneesi saadaan siivottua. Jos lähdet kotiin iltalennolla, pyydämme sinulta samasta syystä ymmärrystä, kun joudut luovuttamaan huoneesi jo muutamia tunteja ennen hotellilta lähtöä, jotta huoneet saadaan siivottua mahdollisimman nopeasti uusille vieraille. 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneenluovutus on klo 12.00 ja sisäänkirjautuminen klo 15.00.

Vastaanotto
Vastaanotto on hotellin keskipiste. Vastaanottovirkailijat ovat yleensä ammattitaitoisia ja päteviä, joten heiltä kannattaa kysyä neuvoja ja vinkkejä. Useissa hotelleissa on myös erillinen "Guest Relations" -tiski, jossa lomalaiset voivat käydä kyselemässä neuvoja ja vinkkejä nähtävyyksistä jne. Autamme sinua mielellämme ottamaan yhteyttä vastaanottoon, mikäli kielivaikeuksien vuoksi asiaa on muuten vaikea selvittää.

Hotellisäännöt
Sinun ja muiden vieraiden turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi jokaisella hotellilla on omat säännökset, joita tulee noudattaa. Tietoa hotellisäännöksistä saat hotellin vastaanotosta tai huoneestasi/huoneistostasi.

Kotimatka
Tässä muutamia kotimatkaasi koskevia tärkeitä käytännön tietoja. Mikäli jokin asia tuntuu epäselvältä tai mietityttää sinua, ota yhteys oppaisiin. Jos olet varannut Tjäreborgin bussikuljetuksen lentokentälle, bussi noutaa sinut paluumatkalle hyvissä ajoin ennen koneen arvioitua lähtöaikaa. Lentokenttävirkailijamme suunnittelevat bussien aikataulut siten, että perillä lähtöselvityksessä ollaan hyvissä ajoin. Tarkan noutoajan lähetämme sinulle tekstiviestillä aikaisintaan 1-2 vuorokautta ennen lähtöä. Samalla ilmoitamme myös bussin numeron, joka on merkitty sinua noutamaan tulevan bussin etuikkunaan. Tekstiviesti lähetetään matkavarauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon, johon sait myös tervetuloviestin kohteeseen saavuttuasi. Ota yhteys Tjäreborgin oppaaseen, mikäli haluat muuttaa numeron. Mikäli et saanut tervetuloviestiä ja/tai et ole saanut tekstiviestillä tietoa noutoajasta viimeistään kotimatkaa edeltävänä päivänä, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä soittamalla palvelupuhelimeemme. Mikäli Tjäreborgin opas ei ole mukana bussissa, tapaat oppaat viimeistään lähtöselvitystiskeillä lentokentällä. Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huone/huoneisto on luovutettava lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00. 

Kap Verdellä ei ole mahdollista tehdä etukäteen lähtöselvitystä vaan lähtöselvitys tehdään lentokentällä. 

Kun bussi saapuu
• Tiettyinä päivinä on paljon busseja liikkeellä ja bussi saattaa olla aikataulusta hieman myöhässä. Mikäli bussi kuitenkin on yli 20 minuuttia myöhässä, pyydämme sinua soittamaan palvelupuhelimeemme.
• Pyydämme sinua olemaan hyvissä ajoin bussin noutopaikalla. Mikäli et ole sovittuun aikaan paikalla odottamassa bussin saapumista, oletamme sinun menevän lentokentälle omin päin. • Mikäli olet aikeissa mennä omin päin lentokentälle, on erittäin tärkeää, että ilmoitat siitä meille hyvissä ajoin. Lentokentällä tulee olla viimeistään 1,5 tuntia ennen koneen arvioitua lähtöaikaa. 

Lentokentällä 
• Yli 2-vuotiailla lapsilla sekä aikuisilla saa useimmiten olla matkatavaroita 20 kiloa/henkilö, joista käsimatkatavaroiden osuus on 6 kiloa. Jokaisella saa olla mukanaan vain yksi käsimatkatavara. Tarkemmat tiedot omaan lentomatkaasi liittyvistä painorajoituksista voit tarkistaa osoitteesta tjareborg.fi.
• Mikäli kaksi ihmistä pakkaa matkatavarat samaan matkalaukkuun, laukun kokonaispaino saa olla korkeintaan 32 kiloa lentoyhtiön määräysten mukaan
• Käsimatkatavaroissa olevat nesteet saavat olla korkeintaan 1 dl pakkauksissa.
• Nesteitä saa olla yhteensä vain sen verran, että ne mahtuvat yhteen litran vetoiseen, läpinäkyvään ja suljettavaan muovipussiin.


Kiitokset tästä kerrasta ja toivottavasti tapaamme pian uudelleen!